2011. május 2., hétfő

Hétfő, SOTE2, Dr Várbíró Szabolcs

Ma reggel Dr Várbíró Szabolcsnál kezdtem a napomat a SOTE 2-n.
Na, itt még nem jártam nőgyógyászati szempontból eddig...
Megcsinálta a rákszűrést, Chlamydia, Mycoplasma, Ureaplasma szűréseket. Ezek vérből már egyszer elkészültek, de ebben maradtunk múlt héten a magánrendelésén, hogy hüvelyi kenetből is szeretné, ha megnéznénk, mert attól, hogy a vérből kimutatott negatív lett, ez a vizsgálat még hozhat pozitív eredményt.
Kb 2 hét múlva lesz kész!
Ha valami pozitív lesz, akkor arra kapok sok sok antibiotikumot, és utána kezdjük a Gynevac-ot. Ha negatív lesz minden - márpedig az lesz :) - akkor  az eredmény megbeszélésekor kapom is a receptet és aznap a szurit is Laccal együtt! Azt mondta a doktor úr, hogy nem vesznek össze a lombikos gyogyókkal, így az sem gond, ha az 5 Gynevac-ot úgy kapjuk, hogy közben már el kell kezdeni a hormoninjekciókat is! :)
8:30-ra hívott oda az Ambulanciára, ő 8:45-kor ért le a szülészetről, rám mosolygott, odaköszönt és már hívott is be! Na, mondom ez aztán a gyors ügymenet :)
Utána együtt átsétáltunk az ultrahanghoz, kb 2 perc után behívott, megnéztük, mi újság odabent.
Egészen elszoktam ettől a normál ágyon csinált hüvelyi ultrahangtól... Konc Tanár Úrnál a nőgyógyászati székben nyomjuk ezt a részt...
Minden rendben volt, méhnyálkahártya és a petefészkek is rendben vannak! Minden alátámasztja eddig azt amit mondott az első pillanattól, hogy nincs PCOS-m, csak a kórosan alacsony D-vitamin szint miatt vannak a laboreredményekben PCOS-ra utaló részletek!
A D-vitamin kúrámat kicsit átalakítottuk! Így gyorsabban elérjük a kívánt szintet :)
Még 5 héten át kell innom 1/4 üveggel a Vigantolból. És utána lesz a kontroll vérvétel. Így hamarabb rendeződik minden és hamarabb mehetünk vissza a Babácskáinkért a BMC-be! :) már alig várom....
Nagyon kedves, rendes figyelmes ez az orvos és ami nagyon nem mindegy, hogy extra alapos!!!
Az ultrahangon volt egy bizalomgerjesztő pillanat...mikor bekukkantottunk és a méhnyálkahártya legideálisabb nézőpontját kereste, fel-felbukkant egy pici fekete pötty...először akkorát dobbant a szívem, hogy az ott micsoda - leginkább kicsoda??? De sajnos a szemem már rá van állva az utána következő képkockákra ennyi ultrahang után, és egyből rájöttem, hogy csak iciri piciri folyadékot találtunk :(
99%, hogy 3-4 napon belül megjön, és ebben a ciklusban sem sikerült Babókát összehozni, de nem vagyunk letörve...az  ha spontán sikerült volna, csak extra bónusz siker lett volna! Jó nekünk a kitaposott út is! :)
Nagyon optimistán menetelünk tovább, hogy a nyáron beköltözzenek a Babók a pocakba és jövőre anyák napján már mi is a célegyenesben legyünk, vagy már együtt idekint, egészségesen, boldogan :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése