2011. május 23., hétfő

hétfő, Lac fogászat

Ma reggel Lacom a fogászaton kezdte a napját. A doktornő mindent megcsinált amire szükség volt, így már ő is teljesen rendben van :)
Legközelebb 1 év múlva van jelenése!
Nagyon fellélegzett a Drágám, hogy most végre jön egy kis pihi orvos szempontból...aztán én felhívtam, hogy holnap reggel a dietetikussal van találkája nálunk bent a SOTÉn, szerdán délután pedig a bőrgyógyászatra kell mennie délután :) Dr Mónos Zsuzsához megyünk (Andikám - Kisborsó - ajánlotta, Konc Tanár Úr is őt javasolta, úgyhogy remélem mindenre lesz ötlete!)
De utána már tényleg fellélegezhet augusztusig :)
Tegnap megkaptuk az első Gynevac szurit mindketten. Kicsit csípett, de nem volt semmi gond vele. Nagyon furcsa volt, hogy olyan gyorsan tövig nyomta a szülésznő, aki beadta :) Az Agolutin idejéhez vagyok szokva, ez meg pikk-pakk be lett nyomva. Persze így van rendjén, hiszen ez nem olyan olajos!
Na, most jön a megbotránkoztató mondat: ...olyan jó volt megint injekciót kapni...előjött a pocakos feeling :)
Már nagyon várom, hogy végre megint elkezdjük szúrni a lombikos hormonokat! Hála Istennek a május extra gyorsan elrepül, és utána már itt is van a június, aztán 1-2 hét és kezdés :)

5 megjegyzés:

  1. Szia Eszter! Elküldtem az üzenetem a pénteki bejegyzésedhez is, de inkább ide is bemásolom:)

    Húúú, köszi, hogy leírtad, nem is tudom hogy bírtátok. Jó lenne nekünk is ennyi helyre lemenni. Azt hiszem első ízben csak a nőgyógyászos dolgokat csináltatom meg:)
    Tényleg ezekért a vizsgálatokért fizetni kellett mindenhol?
    Olvastam, hogy a nőgyógyászod nagyon alapos és kedves. Szerinted érdemes hozzá bejelentkezni? Szeretem a mostani nőgyógyomat, de szerintem nem olyan alapos, mint a tiéd.
    Még egy kérdés: A gynevac-ot mi is beadatnánk. Ehhez szerinted fontos, hogy az általad említett leletek negatívak legyenek?

    Köszi, lehet, hogy még majd kérdezek, ha nem baj:) Rita

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    A nőgyógyászos vizsgálatok nagyon részeredményt adnak önmagukban :( De valahol el kell indulni!
    A vizsgálatokért volt ahol fizetni kellet! A genetika az 100% hogy fizetős!!!
    A D vitamin, B vitamin szintet lehet nézetni tb alapon is, de én magán laborban csináltattam, mert sos kellett!!!
    Az immunológiát, hematológiát azt csak tb-sen csináltuk.

    A nőgyógyászom valójában Dr Lintner Ferenc. Nagyon szeretem, nagyon jófej, alapos, magasan képzett doki - nem adnám semmiért :)
    Szerintem Te dr Várbíró Szabolcsra gondolsz, akihez az immunológiáról küldtek azért, mert csak az ő véleményét fogadták el. Várbíró doktor is nagyon rendes, alapos doki! :)
    Mondjuk én nem cserélem le rá Lintner Tanár Urat! :)
    De ha nem teljesen vagy elégedett a dokiddal, érdemes elgondolkodni rajta :)
    Gynevac: semmiképpen nem adatnám be addig, míg nincs meg a teljes kivizsgálás! nekem Konc és Lintner Tanár Úr, és Várbíró és Tűű doktor is azt mondták, hogy csak akkor adassam be, ha minden negatív! Mégpedig azért, mert ha valahol találnak problémát, jó eséllyel nekiesnek antibiotikummal, és az a Gynevac által bevitt jó bacikat is ki fogja nyírni, azaz ablakon kidobott pénz lenne úgy a kúra - ami önmagában sem 2 fillér...konkrétan 17,600 forint volt a 2*5 ampulla. Mi megvártuk az összes eredményt, és mikor minden negatív lett, akkor kezdtük el :)
    És mindenki kihangsúlyozta, hogy csak akkor látja értelmét, ha mindketten kapjuk! Így Laccal most együtt járunk fenéken szúratni magunkat! :)

    VálaszTörlés
  3. Szia:)
    Köszi a gyors választ. Igen a Várbíró Szabolcsra gondoltam:)
    Az az igazság, hogy nekem még "csak" két méhen kívülim volt + elvileg "csak" az inzulinommal van gond és pcos-em van. tehát ezt a sok vizsgálatot végül is nem indokolná nálam semmi. bár jó lenne, az biztos, inkább előbb, mint utólag. Nekünk szeptemberre van lombik időpontunk, addig lenne is időnk.
    Minden esetre köszi az infókat:) Nagyon szorítok nyárra a lombikhoz!!!!!
    Rita

    VálaszTörlés
  4. Na, Várbíróhoz engem éppen ezért küldtek, mert IR és PCOS specialista :)
    Nekem úgy kellett megcsináltatni ezeket a vizsgálatokat, hogy egyetlen dolog volt a baj, a csökkent spermaszám. Közben derült ki, hogy az első terhességem 22-23. hetében kezdett el kialakulni a terhes cukor, amiből a sok hormonkezelés hatására IR lett! Se endom, se PCOS-m, se semmim...

    VálaszTörlés
  5. Köszi szépen az infókat....nagyon hasznos tudnivalókat tudtam meg tőled, de tényleg:))))
    igazából én is tűű dokihoz járok, remélem ő helyre teszi az IR-emet. A hormonjaim szerencsére alakulnak:)
    Ha nálad elvileg semmi gond, akkor tényleg előfordulhat, hogy a D vitamin hiány okozta a vetéléseket? Nekem sajna még csak most írta fel tűű doki 2×3000NE-t szedek, de nagyon gondolkozom a D3 krémen, csak sajna elég drága.
    Csak helyre jövünk egyszer....fő az optimizmus!!:)
    Rita

    VálaszTörlés