2011. április 21., csütörtök

Ha egyszer egy biznisz beindul... :)

Már egy hete készültem vissza Szabolcs Professzorhoz az IR és hormon leleteimmel amiket kért, hogy átbeszéljük, mit lát jónak (ill. rossznak) benne. Az asszisztense (aki egy Tündér) mindig keresni nekem a lehetőséget, de akkora melóban van mindenki a SOTÉn, hogy Professzor Úr is folyton valami megbeszélésen, tanácson ül, vagy rendel, így csak tologatjuk magunk előtt a dolgokat!
Közben, már kb 2 hete vadászom Tűű doki május végi időpontjait, de még nem tudják a recepciósok sem, így nem tudunk egyeztetni. Ugyan már ezerszer megígérték, hogy amint lesz infójuk hívnak, de azért jobbnak láttam 2-3-4 naponta rájuk csörögni, nehogy kimaradjunk az időpont osztogatásból :)
Azért most már elhiszem nekik, hogy nem felejtették el, mert kedden délelőtt rájuk telefonáltam, és amint meghallotta a hölgy a nevemet, azonnal mondta, hogy "üdvözlöm Eszter, Tűű doktor időpontjait még mindig nem tudjuk, de a héten mindenképpen hívjuk a részletek miatt!" Húúúúú, mondom...az már tök ciki, ha a nevem alapján ismerik az életünket és hogy miért hívogatom őket :)
Délután 13 óra körül éppen egy e-mailben kapott leletem érkezett meg, azt nyomtattam ki, mikor hívott Szabolcs Professzor asszisztense, hogy MOST menjek, vár a Professzor Úr! Rohantam a parkolóba a dossziéért, amiben a leletek vannak, onnan a Dietetikára Szabolcs Prof irodájába. Míg szaladtam kezemben az éppen ezer felé szétesni akaró leletekkel és igyekeztem belesüllyeszteni az éppen akkor kinyomtatottat is a többi közé, csörög a telefon. Szuper! A századik kezemmel 10 km/órás sebességgel felkaptam, mire a recepciós hölgy bemutatkozik a Klinikáról, hogy akkor mondaná a Tűű dokis időpontjainkat! :)
Betoppantam valaki irodájába (nem is tudom ki az) és kértem egy tollat, majd felírtam az időpontokat! Így, lóhalálában érkeztem Szabolcs Professzorhoz; hogy itt vagyok, már mutatom is az eredményeket!
Ugyanazt mondta, mint Tűű doki, ő is a Metet tartja jó megoldásnak, azzal a különbséggel, hogy Tűű doki a terhesség 34. hetéig kéri, hogy szedjem, Szabolcs Professzor pedig afelé hajlik, hogy a 12. hétig építsük le! Ezt majd még nyilván megbeszélem Konc és Lintner Tanár Urakkal is, de inkább hajlok a 34. hétig szedés felé :)
Megjártam ezt a dolgot, éppen visszaértem az irodába, mikor Anyu csörög, hogy azonnal - szintén MOST - menjek az irodájába, mert hívni kell Fülöp Dokit, aki meghagyta a mobil számát, és rendel, de addig nem hív be beteget, amíg nem csörgök, hogy egyeztessünk.
Rohanás Anyuhoz, hívom Fülöp Dokit, aki elmondta, hogy miket vigyek magammal, hol találkozunk, és kedd délelőtt megbeszéljük a végleges időpontot, de jövő héten kedd-szerdán vár, hogy átnézzük az eddigi dolgokat és kitaláljuk a megoldást! :) Hívom majd kedden 10 órakor és akkor megmondja, hogy kedd du, vagy szerda du menjünk hozzá Laccal.
Úgyhogy haladunk nagyon :) Nagyon örülök :)
Ezután Anyu még szólt, hogy Lacomnak szerzett bőrgyógyászatra időpontot, ahova május első hetében kell mennünk.
Konkrét listával mentem haza, hogy melyikünk mikor milyen orvoshoz kell hogy menjen... agybaj...már többet vagyunk kórházakban, magánklinikákon, mint otthon vagy a munkahelyünkön!
Utána kérdeztem Lacot, hogy a fogorvoshoz menni mikor lenne jó neki, de csak annyit mondott, hogy most elég!!! Majd két nap múlva belegondol, hogy mikor akar fogorvoshoz menni, mert kb 2 nap szükséges, hogy feldolgozza az eddig lefixált időpontokat :) Szegény! Már kezd besokallni ő is, de szó nélkül jön és csinálja amit a dokik mondanak!
Ha minden ennyire jól megy, akkor úgy számolom, hogy május végén mehetünk vissza Konc Tanár Úrhoz a BMC-be, hogy megbeszéljük a kivizsgálás eredményét és megbeszéljük a kezdést! :)
Jajj de jóóóó!
Már úgy várom a szurikat megint! :)

2 megjegyzés:

  1. Lazítsatok egy kicsit! Ne csak az orvostól orvosig történő rohangálásról szóljon az életetek! Hagyjátok ezt az egészet egy kis időre... Élvezzétek az életet, egymást, a lelketek töltődjön fel!
    És ha érzelmileg feltöltődtök, minden jobban megy majd!

    VálaszTörlés
  2. Ircsi!
    Tudod hogy megy ez az egész!
    Már újabb dolgok nem indulnak, de aminek benne vagyunk a folyamatában, azt nem lehet félúton abbahagyni! Mi sem szeretnénk félbehagyni, és a dokik is várják vissza az általuk kért vizsgálatok eredményeit!
    Nyilván mihamarabb szeretnénk a végére érni, és ha kell kezelés, akkor azt elkezdeni, ha pedig nem kell gyógyszerezés, akkor belevágni a következő lombikba!

    VálaszTörlés