2011. március 21., hétfő

Első munkanap...

Itthon vagyok már. Fura érzés volt bent lenni a munkahelyen. Persze a napi ügyek forgatagából kicsit kiestem, illetve mindenki rám csodálkozott, hogy ott vagyok és mi újság.
"Nem szívesen" fogadták, hogy ott vagyok, mert mindenki abban bízott, hogy max. pocakosan és majd Babákkal látnak látogatóban az elkövetkezendő időkben. Mondtam, hogy én sem vagyok oda, hogy "üres pocival" kellett visszamennem, de talán majd május végén- június elején sikerrel járunk, és akkor majd ősszel látogatok.
Ma akklimatizálódtam, holnaptól viszont indul a nagy pörgés, így talán hamarabb telnek majd a napok :)

Ma telefonáltak Lacnak a Centrumlab-tól a levelünk hatására - a tulajdonos hívta. Nem kaptak még reagenst, holnapra ígérik nekik. Megpróbáltak megnyugtatni minket, hogy a minta rendben van tárolva és tökéletes eredményt adnak majd. Ha szerdára nem lesz készen Lac IR-je, akkor egy másik laborban elvégeztetett vizsgálat árát kifizetik, hogy megkapjuk végre az eredményt! És persze nagyon nagyon elnézésünket kérik.
Annak örülök, hogy sikerült ilyen meggyőző levelet írnom :)

Negyedik napja csinálok ovulációs tesztet, hogy Czeizel Tanár Úr által adott hőmérőzős feladatot kiegészíthessem ezzel az infóval is. És péntek óta olyan nagyon halvány vonal volt rajta, aminek maximum csak terhességi teszt esetén van jó hír értéke :) Erre a mai vonalkám majd leugrándozik a tesztről :) Örülök, hogy ezek szerint továbbra is működök :)

3 megjegyzés:

  1. Örülök,hogy jól vagy és ha néhol döcögősen is de kapjátok az eredményeket. Hidd el a munkával nagyon gyorsan eltelik a következő pár hónap az újabb kezdésig! :-)
    Én ma kezdtem a szurikat,holnaptól már kettőt kapok. Igen kapok,mert valahogy nem tudom magam rávenni hogy magamba szúrjam a tűt. ez van,félek a tűtől,de szerencsére van egy kedves barátnőm aki átvállalja ezt a feladatot és "belémdöfi" a tűt.

    VálaszTörlés
  2. Kedves Eszter!
    Tegnap találtam rá a blogodra és első nekifutásra végig is olvastam. Nagyon megérintett a belőled áradó optimizmus. Én még nem tervezek babát, de sajnos már tudom, hogy csak 5% az esélyem, hogy természetes úton legyen. Eddig tartottam a rám váró maceráktól, de ahogy te írsz róla az nagyon ösztönző. :) Drukkolok nektek, hogy minél hamarabb család legyetek!
    Vianne

    VálaszTörlés
  3. Ágica!
    Drukk hegyek Nektek :)
    Nyugi, én sem magamnak szúrtam :) Lac döfte mindet :)

    Vianne!
    Ha majd elérkezettnek érzed a pillanatot a Babavállaláshoz, ne aggódj, nem lesz kérdés, hogy mit merj bevállalni érte :) Az emberbe ha befészkel az érzés, akkor bármi áron végigcsinálja az összes kellemetlen vizsgálatot, nem is fog felmerülni, hogy akarod-e! :)
    Remélem nem rettentelek el később sem :)

    VálaszTörlés