2011. július 18., hétfő

Lac stress test

Voltunk Lacommal a Vargha Intézetben, neki is megcsinálták az allergia vizsgálatot (stress test), aminek az eredménye a következő lett:
intolerancia állapítható meg az ólomra, gumira, tej fehérjére (sajt, túró, joghurt, tejföl,...minden tejtermék)
Ajánlottak a nehézfém terheltségre egy 45 napos kúrát, ami kihajtja a szervezetből a lerakódott fémeket (esetünkben az ólmot). Kb 8000.- forint volt a 4 üvegcse, Phoenix cseppek -sima gyógyszertárban megkapható. Homeopátiás szer, méregtelenít, több irányból támad. Sokat beszélgettünk a vizsgálat alatt/után arról, hogy mi okozhatja a leromlott sperma eredményt. Még mielőtt Lacnak időpontja lett volna, borítékolták, hogy valami fém terhelés lesz az egyik amit találnak majd, mert a férfiak a szervezetükben felhalmozott káros anyagoktól a vizelettel, széklettel és az ondófolyadékkal tudnak megszabadulni, így ha terheltség van, az biztosan a spermákkal együtt is ürül a szervezetből. A vizsgálatkor ez beigazolódott!
Most csinálja ezt a kúrát, remélhetőleg hamar eredményre vezet :)

3 megjegyzés:

  1. szia Eszter,

    ezt az allergia vizsgálatot a Király utcában csináltattátok? mennyibe került? próbáltam utánanézni az intézet honlapján, de nem találtam :( köszi :)

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Igen, a Király utcában... 10,000.- forint volt.

    VálaszTörlés