2011. július 1., péntek

csütörtök, állapotfelmérés

Elérkezett a csütörtök délután...már csak 1-2 óra választott el az állapotfelméréstől. Telefonáltak az Intézetből, hogy tudnánk-e előbb menni, mert a két előttünk lévő páciens dugóban ül, és esetleg előre vennének, ha oda tudok menni!
Örültem, és nagyon siettünk.
Anyu elkísért, mert az állapotfelmérésre kísérővel kell érkezni - és mivel Lac nem tudott jönni vidéki munkája miatt, Anyu volt ott velem.
Felvették az adatokat, elmondták a tudnivalókat a módszerről, majd jött Fülöp Melinda, akivel átbeszéltük a kezelés személyre szabott voltát és azt, hogy mi a terv az elkövetkezendő másfél hónapra, ami előttünk áll, hogy minél biztosabbá tehessük a Babáink megfoganását, beágyazódását, kihordását majd megszülését!
Nagyon rendesek voltak :)
Aztán következett maga a "vizsgálat"... a talpon, megadott pontokon fájdalomküszöbig tartó nyomással vizsgáltak. Eközben az asszisztens lánynak diktálta amit tapasztalt, érzett és ő ez alapján töltötte ki a kezelőlapot ami alapján a terápiát végzik majd.
Abban maradtunk, hogy a "rövid" rendelkezésre álló idő végett intenzív kezelés lenne a legjobb, heti 3 alkalommal, ugyanazon napokon, ugyanazon napszakokban.
A recepción hamar találtunk nekem egy kezelőt - Ibolyát - akihez minden alkalommal járni fogok, hétfő-szerda-pénteki napokon reggel.
Nagyon nagyon vártam az első kezelést, amihez csak egyet kellett aludnom :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése