2011. június 27., hétfő

hétfő, Várbíró doktor kontroll

Ma voltam Várbíró Szabolcs Doktor Úrnál a kontroll D-vitamin eredményemmel.
Nagyon aranyos volt :) nagyon nagyon örült neki, hogy sikerült elérni a kitűzött célt.
Abban maradtunk, hogy napozzak továbbra is, legalább heti 30-60 percet, és majd augusztustól, mikor kiderül, hogy a Babáink ott kapaszkodnak és növekednek a pocakomban, kell szednem a Vigantol cseppekből napi 2-3 cseppet, majd a 4. hónaptól napi 5 cseppet, hogy ősszel és télen is szinten tudjuk tartani a megfelelő mennyiséget a szervezetemben.
Átnézte a legutóbbi találkozásunk óta elkészült eredményeket, leleteket, és kissé le is döbbentett azzal amit az AMH eredményemről mondott.
Azt természetesen eddig is tudtam, hogy a 3,1-es érték nem a legjobb, de nem olyan rossz, hiszen a referencia tartomány 0,2 és 14,9 közt van.
Konc Tanár Úr és Várbíró Doktor Úr is azt gondolták, hogy az AMH-m az egekben lesz, a maximumhoz nagyon nagyon közel, mivel folyton 20-24 sejtem lett a stimulációkkor. A 3,1-es eredmény nem kifejezetten felel meg az elvárásoknak.
Olyannyira nem tökéletes, hogy Várbíró doktor úgy fogalmazott, hogy nagyon jó lenne, ha sikerülne ez az augusztusi lombik és ikrek lennének a babák!!!
Azt mondta, hogy 2, vagy az alatti AMH eredménnyel már határozottan lombik programot ajánlanak az orvosok.
Ez a 3,1 most jó, de lombikról lombikra romlik a helyzet. E tekintetben az sem egy túl jó dolog, hogy magamtól, normál esetben, spontán ciklusban is egyszerre több pete érik meg...így hamarabb fogy!
Mindenképpen azt javasolja, hogy most sikerüljön ikreket összehozni, egészségesen megszülni, majd szoptatás után, kezdjek el azonnal fogamzásgátlót szedni, mert azzal kicsit lassítható a petefészkek kimerülése.
Kérdeztem tőle, hogy mit gondol, van-e még vizsgálat, amit el lehetne végeztetni, érdemes megcsináltatni? Azt mondta, hogy nincs. Teljesen kivizsgáltak most, és tökéletesen megfelelőnek látja a paramétereket a lombikhoz! :)
Sok sikert kívánt és várja a szeptemberi örömhíremet, miszerint két kisbabát várunk és minden rendben van :)
Minden vágyam, hogy ez teljesüljön :)

Nem lettem szomorú attól, amiket az AMH-ra mondott és a kimerülő petefészkekre, de azért kellően sokkolt a hír! Furcsa volt hallani, hogy nagyon bele kell húznunk, mert erősen kifelé futok az időből....pedig még csak (vagy már) 29 éves vagyok!

De majd most jól összehozzuk Laccal :) Két Kismanó irány a pocakomba :)

1 megjegyzés:

  1. Szia!

    Én nem teljesen értem, meg vagyok lepve....Szerintem 3,1 most is jó és bőven elég lesz ahhoz, hogy nagycsalád legyetek. :)) A doktorúrnak is inkább biztatnia kellett volna a köv. lombik előtt nem sokkal, nem rádhozni a frászt...(érdemei elismerése mellett...)
    Millió drukk nektek! :)

    Üdv.

    Erika

    VálaszTörlés