2011. október 24., hétfő

hétfő, endokrinológus

Hétfőn reggel vittem a pocsék IR eredményemet a Cirisbe Rencz doktornőhöz.
Természetesen a 9 hét terhesség bejátszott abba, hogy az inzulinom ennyire elszabadult, és az vitte magával a TSH-mat is. Együtt fognak majd javulni :)
Jó, hogy nézettem, mert így legalább tudjuk figyelni!
Valószínű, hogy jelentősen hozzájárult az elmúlt három vetéléshez, hogy amint létrejön a terhesség, eszméletlen szintekre megy fel az inzulinom, így a jövőre nézve néhány változtatásra lesz majd szükség.
Hiába indulok a vércukor és az inzulin normál tartományának legaljáról egy-egy lombik előtt, ha hosszú protokollt csinálunk és hatalmas dózisban kapom a hormonokat!
Rencz doktornő szerint megint le kell vigyük nagyon alacsonyra a szinteket, és meg kéne próbálni a rövid protokollt, vagy legalább a progeszteron kezelésben kicsit csökkenteni a szintet... mondjuk vagy Agolutin injekció, vagy Crinone.
Majd ha már ott tartunk, megbeszélem Konc Tanár Úrral. Ő a szakember, úgyis ő dönt, hogy nálunk van-e esély short protokollal és kevesebb progeszteron pótlással, vagy nincs.
Eucreast szedem továbbra is, diéta megy nagyon szigorúan, december első felében IR kontroll, aminek az eredményét el kell juttatni Rencz doktornőhöz e-mailben.
Ha az az eredmény már jó lesz, akkor gondolkodhatunk januári lombikban. Ha akkor még nem lesz elég alacsony az inzulinom, akkor január végi IR kontroll és leghamarabb február.
Majd meglátjuk... nem siettetjük, mert annak nincs értelme, hogy úgy vágjunk bele az ötödikbe, hogy előre borítékolható ismét egy vetélés...

2 megjegyzés:

  1. Kedves Eszter!

    Szeretnék Tőled tanácsot kérni diéta ügyben saját és férj részére...IR mindkettőnknél bejátszik sajna, én 2007 óta tudom mellé as pcos-t és a pajzsmirigy alulműködést... :(

    Ha van egy kis jártányi időd, kérlek keress!
    Köszönöm
    hajni.se@gmail.com

    ui: MINDEN TISZELTELEM/TISZTELETÜNK A TIÉD/TIÉTEK AZ ÁTÉLT, VÉGHEZVITT ÉS MÉG VÉGHEZ VIHETŐ "DOLGOKÉRT"!!!SOK SOK ERŐT KÍVÁNOK!KÍVÁNUNK NEKED/NEKTEK!!!!!

    Előre is köszönöm a segítséget!
    Hajni

    VálaszTörlés
  2. Szia
    Arról érdeklődnék,hol vettél Agolutin szurit?

    VálaszTörlés