2011. október 13., csütörtök

Minden fronton kontrollálunk...

Lac ma reggel ment spermavizsgálatra ismét - persze baci szűréssel kombinálva :)
Eltelt a 6 hónap a műtéte óta, és egyébként sem árt a friss eredmény :)

A missed ab másnapján reggel észleltem, hogy kijött a másik bölcsességfogam is :(
Fene vigye el... ez is keresztbe áll, csak azért nem piszkáltuk legutóbb, mert mondta a doktornő, hogy amíg nem töri át az ínyemet, addig nem is okoz gondot... hát, most áttörte, így jöhet az újabb foghúzás :(
Jövő héten csütörtökön megyek hozzá, rendbe tesszük a számat, és utána következő héten húzza ki a fogamat! A jó hír, hogy nincs több bölcsességfogam, sem olyan ami keresztben állna... :)

Ismét ott tartunk, hogy naponta dokinál vagyunk... de legalább kezdenek kikristályosodni a további terveink... informálódós időszak van :)

1 megjegyzés:

  1. Szia, én nem oly rég bukkantam a blogodra, s itt maradtam. Csodálom a személyiségedet, a kitartásodat s mindent ahogyan, túléled, túlélitek ezeket a mindennapinak egyáltalán nem nevezhető megpróbáltatásokat. Napok óta érlelődött bennem a gondolat, hogy ennyire ismeretlenként tehetek - e megjegyzést. Megpróbálom.Úgy érzem a testi folyamatokat már maximálisan kivizsgáltátok, nem gondoltatok arra, persze nem ismerem a világnézeteteket, hogy spirituális oldalról is megvizsgáljátok, miért ilyen nehéz az utatok? Tényleg halkan kérdeztem, s csupa jószándék vezérel. Szép estét!

    VálaszTörlés