2011. augusztus 10., szerda

Lac IR-je Tűű dokinál

A legutóbbi IR kontroll után pár nappal mentünk Tűű dokihoz, hogy megbeszéljük a változásokat!
Megnézte és nagyon elégedett volt! :)
Ugyan az értékekben még mindig ott van az a kiugrás, de az íve sokat javult és egyáltalán nem mozog már olyan széles spektrumon a vércukra, inzulinja, mint korábban.
Abban maradtunk, hogy szeptember-október magasságában találkozunk legközelebb - miattam, mert a várandóssághoz hozzá kell állítani majd az Eucreast attól függően, hogy egy vagy két babuci lapul majd a pocakomban :) ...és akkor, mikor megyek, megbeszéljük, hogy Laccal hogyan tovább!
A terv, hogy szépen lassan fokozatosan megvonjuk tőle a Meforalt, és nem is kell szednie a továbbiakban :)
Diéta és mozgás marad - hiszen az életforma és szükséges is -, de az a 15 kiló fogyás már előkészítette, hogy hosszú távon, gyógyszerek nélkül normál szinten tartsa Lac értékeit a szervezete :)
Nagyon örültünk a hírnek, hiszen nem nagyon akarta volna ezt a gyógyszert Lac élete végéig szedni!
A továbbiakban majd 10-12 havonta kell csinálni egy IR kontrollt, azt átnézzük Tűű dokival és annak függvényében változtatunk ha kell...de szerintem rendben leszünk így gyógyszerek nélkül is.
Lac annyira szépen hozzászokott ehhez a diétához, életmódhoz... nagyon büszke vagyok rá :)
Minden várakozásomat felül múlta az ahogyan küzdött és mindent - tényleg MINDENT - megtesz értünk, az egészségéért, a babáinkért :)

3 megjegyzés:

  1. most nagyon irigy vagyok, hogy az IR diétára rá tudtad venni az emberedet... :) le a kalappal :)
    én is próbálkozom, de kevés sikerrel - egyelőre...

    VálaszTörlés
  2. Szilva!
    Szerencsére segített a közös cél...és fokozatosan adagoltam be a legelején, hogy miben is változna az életvitele a korábbiakhoz képest...mondjuk úgy, elő lett készítve Tűű dokinak a terep :)
    remélem Nálatok is menni fog :)

    VálaszTörlés
  3. igyekszem :)
    a mozgás megvan, a kaja minősége is kezd alakulni, amivel nagyon nem boldogulunk az a 'többször keveset' a 'kevésszer sokat' helyett... talán idővel :)

    VálaszTörlés