2011. augusztus 10., szerda

Elindult a stimu is :)

Olyan pompásan alakulnak a dolgok, hogy ilyen még nem is volt eddig nekünk :)
14 nap Gonapepty szurkálás után kezdődik is a stimunk!!!! Korábban mindig visszatapsolt Tanár Úr még egy-két naponként ultrahangra és vérvételre és csak utána indított, de most maga vagyok a tökély :)
20-24 tüszink van :) fifti-fifti osztoznak a két oldalamon :)
Most még persze vigyorogva mondom, de majd pár nap múlva már vicsorgok mellé, mikor ki akarják feszíteni az oldalamat... de nem baj :) hagy csinálják :) hiszen erre vártunk mostanáig :)
Hétfő óta szúrjuk esténként a Gonal F-et, Luverist, és a vérhigítót! Persze reggel mellette még ott van a Gonapeptyl is :)
Olyan kezdek lenni mint egy kis szita :)
A vérhigító csak "ront" a látványon, mert azóta minden eddig éppenhogy látszó kis kék-zöld-lila foltom feketére váltott és tarka lettem mint egy boci. Sebaj, szóltak előre, így nem stresszelünk rajta... majd elmúlik.
Azért kérték, hogy ha egy mód van rá, ne üssem be semmimet sohova, mert nagyon lila leszek és csupa véraláfutás... mit mondjak? eddig is igyekeztem nem összetörni magam, de most még egy okkal több :)
Következő ultrahang, vérvétel és EKG péntek reggel :)

Én a magam részéről az augusztus 18-at tűztem ki (még hónapokkal ezelőtt) a punkció dátumának, és kiegyeznék egy augusztus 23-i embrio transzferrel :)
Szerencsére Tanár Úr is ezt irányozta elő, így terv szerint haladunk :)

Vargha Intézetben tegnap voltam utoljára... fura, hogy nem megyek már kezelésre...már most látom, hogy mennyire fog hiányozni.
Janikánál voltam mióta Ibolya elment, és csak pozitív tapasztalatokról tudok beszámolni!!!!
Ha valaki fontolgatja az efajta kezelést, bátran ajánlom Őt!
Jókor voltam jó helyen, mert 10 napja született meg a harmadik kislánya :) ...mondtam is, hogy első sorból csapok le egy frissen szabaduló gólyára :)
Azért van ám különbség kezelő és kezelő közt... :) hogyan írjam, hogy ne értsétek félre.... :)
Szóval Ibolyához is nagyon szerettem járni, de nyilván, egy nő keze és az az erő, amivel nyomja a különböző pontokat az ember lábfején, más mint egy férfié... Egészen más volt, pedig ugyanazokat a pontokat nyomkodták! :)
Úgy váltunk el egymástól tegnap reggel, hogy tudattam Janikával, hogy nagyon jól mennek a dolgaink, és szuper munkát végzett, mert máris kb 4 nappal hamarabb sikerült elérni azt a szintet a szervezetemnek, ami kellett a stimuláció elindításához!!!! Hiszem, hogy ennek a kezelésnek volt szerepe ebben, hiszen ez egy olyan tényező, ami a korábbiakban nem volt adott... ez az egyetlen változás! :)
Lehet hogy majd később megyek egy-két kezelésre, de per pillanat a babásodásnak van itt az ideje :)

4 megjegyzés:

  1. Eszter, minden idegszálammal drukkolok nektek! Nagyon-nagyon!!!!!! Csak így tovább!

    VálaszTörlés
  2. Minden nap bekukkantottam, hogy mi újság Veletek. örülök, hogy minden sínen van. Csatlakozom az előttem szólóhoz, minden drukk most értetek!!

    VálaszTörlés
  3. Szia! Most találtam rá az oldaladra! Fej-fej mellett haladunk! Nekem ez a 2. stimus napom a bmc-ben:-)) Szorítok!!!
    Bunny

    VálaszTörlés
  4. Köszi Csajok! :)
    Igyekszünk a tökéleteset kihozni mindenből :)

    Bunny!
    Akkor drukk :)
    Majd megírod, hogy hogyan álltok? Kíváncsi vagyok rá nagyon :)

    VálaszTörlés