2011. szeptember 7., szerda

teszt :)

Nem vagyok egy nagy tesztelős lélek... nagyon egyszerű az oka: félek megnézni az eredményt :)
Ezért nem csinálok tesztet az eredményhirdetések előtt soha.
Úgy szokott lenni, hogy elmegyünk a vérvételre, aztán másnap reggel csinálok egy szép 2 csíkosat a jó hír ismeretében, hogy legyen emlékbe :)
Most jól eldöntöttem, hogy én bizony nem tesztelek egyelőre... még hetek múlva is nyugodtan csinálhatok majd, de én nem fogok ezen pörögni, hogy vajon mennyire erős!
Azért volt már sajnos kétszer is negatív élmény, hiszen tavaly augusztusban és idén februárban éppen a tesztek tudatták velünk, hogy a biostripkor hallott Hcg szintem sajnos már csökkenőben van, és a babák nem maradtak velünk! Bár ezt a két esetet igyekeztem magam mögött hagyni és nem is emlékezni rá!
Lac eddig úgy állt a teszt kérdéssel, hogy nem kell az! Pénzkidobás, hiszen úgyis tudjuk a vérvételből, hogy minden ok (pasik...)! De aztán mindig meggyőztem, hogy kell az nekünk, így együtt csekkoltuk a csíkokat :)
Erre tegnap haza jön, majd nem sokkal később elkezd nekem magyarázni, hogy csináljunk tesztet reggel, hogy lássuk a csíkokat :)
Nem hittem a fülemnek! Mondtam is neki, hogy tök jó, hogy éppen totál határozottan elzárkóztam a tesztelés előle, erre most ő pörgött rá a témára, de ha ez őt megnyugtatja, akkor csináljunk -azért látszik...nem kellett órákig győzködnie :)
Ma felkeltünk reggel, mentem pisilni, teszteket mártogatni, majd ki a fürdőből! Mikor letelt az 5 perc, kézen ragadtam a Drágámat és mentünk csekkolni az eredményt :)
Így ma reggel a fent látható két különböző érzékenységű teszttel erősítettük meg a már tudott hírt, a Kisbabánk a pocakomban fejlődik egészségesen :)
...azért nagyon jó volt látni azt a szépséges pozitív jelet, ill. a 2 csíkot :)

7 megjegyzés:

  1. Én meg az 1. pozitív teszt után nem mertem többet csinálni, nehogy halványabb legyen és azon kezdjek el aggódni ...

    VálaszTörlés
  2. Drága Eszter!

    Szívből gratulálok!!! és sok-sok boldogságot kívánok!!!!

    Verka

    VálaszTörlés
  3. Eszter Baba!

    Szívből gratulálok és kitartást!!! Már annyira megérdemlitek ezt baby-t! Jó helyre fog kerülni, két szerető szülőhöz. Puszi nektek

    Reni

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép csíkocskák! Gratulálok! Unalmas várandósságot kívánok! Vagy, ahogy egy barátnőm szokta mondogatni... legyen részetek 40 évnyi aggodalomban...

    VálaszTörlés
  5. Gyönyörű csíkok!!! :)))

    Norwell

    VálaszTörlés
  6. Nagyon klassz csíkok :) Kellenek is emlékbe. Nekem is megvan mindegyik.

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szupik ezek a csíkok!!!! Gratulálok hozzá,vigyázz magatokra nagyon!!!!!

    VálaszTörlés