2011. szeptember 20., kedd

Holnap megint UH

 Az éjszaka egy részében leginkább csak vergődtem, mint aludtam :(
Mikor elaludtam, össze-vissza álmodtam mindent... először, hogy nagy pocakkal ultrahangra járkálunk, és minden ok :) aztán vergődés, majd azt álmodtam, hogy ez a lombik is rosszul végződött és kiürülés kezdődik :(
Nem tudom, mit várjak a holnaptól... igyekszem nem ezen agyalni folyton, de nem megy túl jól!
Ősnyugalom kezd alább hagyni, mert egyre izgatottabb vagyok... kicsit (nagyon) görcsben van a gyomrom! Azt hiszem, relaxálok kicsit, hátha megnyugszom tőle... bár az az éjjeli tapasztalat, hogy annyira cikáztak a gondolatok a fejemben, hogy még a meditáció sem ment normálisan, mert az állandó kattogás nem akart abbamaradni...
Holnap sok mindenre választ kapunk ... most azt hiszem, az a legkevésbé viselhető ebben a helyzetben, hogy "még kevesebbet" tudunk a helyzetről, mint eddig. Vagyis mint amit eddig hittünk.
A bizonytalanság elég kínzó ilyenkor...

...egy óra elteltével visszaállt az ősnyugalom :)
Várom a holnapot és a jó híreket :)

11 megjegyzés:

  1. sajnálom ezt a jelenlegi állapotot, nem lehet egyszerű! de hiszek benne, hogy minden rendben van, ez csak egy tréfa a Gyermekeid részéről! sokat gondolok Rátok, nagyon-nagyon-nagyon szorítok!!!!

    VálaszTörlés
  2. Hello!
    Mindig olvaslak, és nagyon nagyon drukkolok értetek!Nagyon nagy örömmel tölt el, hogy babákat vársz, és szerintem minden a legnagyobb rendben lesz!Talán emlékszek rám, én vagyok az, akivel korábban leveleztél, az az Eszter, aki nagyon hasonló utat járt be mint Te, és kb minidg ugyanazoknál a dokiknál jártunk...most úgy néz ki a következő hónapban nálam is elindul a lombik!!!!!Remélem hamarosan mindketten a kezünkben tarthatjuk majd a babáinkat, addig is minden jót!!!!!!!

    VálaszTörlés
  3. Minden rendben lesz, hidd el!!!

    VálaszTörlés
  4. Szia Eszter!

    Drukkolok nagyon. A Tanár Úr mit mond? A hcg-d szép magas, ezer feletti hcgnél már uhun is látni kellene. A méhen kívűli eseében nem emelkedik szépen a hcg, meg szerintem más tüneteket is okozott volna. Nagyon kíváncsi vagyok, nagyon rejtélyes ez a törtét. Drukkolok, a legjobbakat kívánom!

    VálaszTörlés
  5. SZia Eszter!

    Ezt mind meg is értem.... de muszáj kibírni holnapig!
    KITARTÁS!!

    PÁ (zugolvasó)

    VálaszTörlés
  6. Eszter!
    Csak pozitívan, úgy mint eddig. Mi nagyon drukkolunk neked és gondolunk rád holnap, hogy meglegyenek azok a kis lurkók!
    Puszi!

    VálaszTörlés
  7. Kedves Eszter!Pár hónapja találtam rá a blogodra és rendszeresen olvaslak.Nyugodj meg,minden rendben lesz a babával vagy babákkal!!Csak pozitívan!!Szurkolok és várom nagyon a fejleményeket!

    VálaszTörlés
  8. Én is előbújok zugomból, és így kiabálok, hogy hatalmas drukk mára, kedves Eszter!!! :)

    VálaszTörlés
  9. Nagyon nagyon szorítok Nektek :)

    VálaszTörlés
  10. Eszter, már nincs körmöm, mi újság?????

    Norwell

    VálaszTörlés
  11. már én is nagyon izgulok!!!! gyere, gyere a jó hírekkel!!!!!!

    VálaszTörlés