2011. szeptember 21., szerda

Fejlemények :)

Reggel jó korán ott voltunk már a BMC-ben :)
Hamar levették a vért, és kb 45 perc alatt lett is eredmény...persze mindenki belekukkantott, de ma is pokerface napot tartottak... azért már ájulás határán voltam... ekkor jött Tanár Úr, belekukkantott a kartonomba a recepción, majd hangosan megállapította, hogy "jól van! Nő ez mint a gomba, megkeressük ultrahangon"! Na, ekkor megnyugodtunk :)
Utána műtőbe kellett mennie, de bő egy óra múlva jött és én voltam az első :)
Ultrahangon láttuk, tegnapelőtt óta nőtt 1 mm-t a petezsák!
Nyilván, ez még mindig kevesebb kicsit, mint aminek 5102-es Hcg (ez a mai eredmény) mellett lenni kéne, de ezen per pillanat nem aggódunk. Úgy tűnik, ott van a Picikénk :)
Tanár Úr azért fenntartja a lehetőségét a méhen kívülinek még, mert nem 100% a siker, így kaptunk egy zárójelentés-félét, amin rajta van minden beavatkozás, Hcg szintek, vércsoport, ... minden, hogy ha ne adj'Isten mégis méhen kívül lenne, akkor már ne kelljen ezzel húzni az időt!
De nem lesz erre szükségünk! :)
A vérhigítót abbahagyjuk most, mert ha műteni kell, akkor nem lenne szerencsés elvérezni a műtőasztalon miatta!
Hétfőn reggel megint vérvétel és ultrahang.


Utána átugrottunk Lintner tanár Úrhoz is a szülészetre, átbeszéltük a helyzetet.
Természetesen ugyanazt mondta, amit Konc Tanár Úr is, de kicsit részletesebben átbeszéltük, hogy ha méhen kívül lenne baba, akkor kb milyen gyanú jelekre kell figyelni.
Mondta, hogy hiába lombik, előfordul, hogy kicsit mégis lassabban indul be a dolog, de bízunk a sikerben :) Ő azt mondja, hogy ilyen stabil hormonszinttel jó eséllyel méhen belüli egy babáról van szó :) ez lenne az ideális :) Elvileg most 7-10 nappal kisebb, mint ahogy "kéne", tehát nem behozhatatlan a lemaradás!

Ő is hétfői kontrollt mondott volna, és kérte is, hogy ha hétfőn a BMC-ben végzek Konc Tanár Úrral, akkor szóljak át neki, hogy mi újság, hogy tudja ő is :)

...azért az ma eszembe jutott, hogy annó, a Lányoknál a 12. héten derült ki, hogy hárman vannak, mivel addig Noa és Kim takarták egymást.
Mi van, ha most is keresztmetszetét látjuk a petezsáknak és azért kisebb, mint az "elvárható". Aztán lehet hogy majd "fordul" egyet, és oldalról máris nagyobb lesz!

Továbbra is nyugodtak vagyunk, és várjuk a hétfői viszontlátást :)
Lac szülinapja lesz... csakis jó híreket kaphatunk :)

10 megjegyzés:

  1. Jaj, annyira örülök!!! És hétfőig csuriban minden porcikám Értetek!!!

    (Egyébként amikor anno a lányommal terhes voltam és csinálták az első uh-t, mérte a dokinő a petezsákot és hol 5 mm-t, hol 3,5-et mért...)

    Puszi

    Norwell

    VálaszTörlés
  2. Drága Eszter,

    régóta olvaslak, és gondolok Rád most nagyon. A növekvő HCG bíztató, reméljük minden jól fog alakulni. Amit tudtatok megtettetek a sikerért. (Én 23-án pénteken megyek eredményhirdetésre a BMC-be, fagyibabák vannak -remélem- a pocimban 12-e óta, 5-ik beülti).
    Lovely79 a babanetről.

    VálaszTörlés
  3. Eszter!
    Annyira, de annyira aggódtam Értetek!!! Úgy örülök, hogy pozitív hírekkel jöttél! Szorítok nagyon! Mennek a drukkok, remélem hétfőn már fényképet is tudsz hozni!
    ninin

    VálaszTörlés
  4. Nem kímél Benneteket ez a Picuri ennyi izgalommal ...
    További sok-sok drukk!

    (Csak egy technikai kérdés, lombik hogy lehet méhen kívül? Azt odateszik helyre, nem? Onnan el tud mászni?)

    VálaszTörlés
  5. Örülök, hogy jó hírekkel jöttél :)

    VálaszTörlés
  6. De jó-de jó! Továbbra is nagyon szorítok Nektek!!!

    VálaszTörlés
  7. Detti én egy másik lombikos anyuka blogjában olvastam, hogy méhen kívüli lett neki és műtötték. Pedig jó helyre rakták...
    Eszter megy a drukk ezerrel

    Egy zugolvasód :)
    Orsy

    VálaszTörlés
  8. Köszi a biztatást :) remélem most már aztán minden rendben lesz velünk :)

    Lovely!
    Nagyon drukkolok ám!!!!! :)
    Majd írd meg a jó hírt :)

    Kacsa!
    Sajna igen, lehet méhen kívüli... :(
    Mert ugyan a méhbe teszik őket, de a babák a táptalajban vannak benne (pici lötyi), amivel együtt beteszik őket. És attól függően, hogy hány naposan kapja vissza az ember, beágyazódásig még van nekik idejük kavirnyálni odabent!
    Nekünk 5 naposak voltak, tehát elvileg fél-egy napjuk volt... szerintem ennyi idő alatt nem mentek méhen kívülre :)
    De pl. aki 1 vagy 3 naposan kapja vissza, annak azért több idő van, hogy elbóklásszanak, ha nagyon akarnak!

    Mi nagyon bízunk abban, hogy mindössze arról van szó esetünkben, hogy a petezsák éppen keresztbe áll, és ezért tűnik picinek... de majd jól megfordul és akkor minden porcikáját megmutatja :)
    Aztán az is lehet, hogy csak nem engedi sürgetni magát és ráérősen, kicsit lassabban növekszik...de van még bent 7 és fél hónapja, úgyhogy nincs baj :)

    VálaszTörlés
  9. Kíváncsi örömmel várom a híreket és nagyon szorítok értetek!

    VálaszTörlés